Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geweldig: 1500 vrolijke deelnemers spelen Lucky’s feestdagenbingo!

Op de valreep van 2021 maakten Lucky en een heleboel leden van SV Ajax er donderdag een gezellige middag van, want onze altijd vrolijke mascotte organiseerde een geweldige online feestdagenbingo. Binnen no-time zaten we vol met 1500 enthousiaste Ajacieden, jong en ouder!

31 december 2021 - 09:24
Bingo 1200
Natuurlijk was Lucky ook van de partij! © SV Ajax

Logisch, want er lagen prachtige prijzen klaar voor onze leden van de Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Natuurlijk was meedoen belangrijker dan w…. Precies, laat dat winnen maar aan Ajax over, nietwaar? Het was vooral gezellig om samen met papa of mama voor de buis of achter de laptop te kruipen. Zeker in deze tijden van lockdowns. Oliebolletje erbij, lekker hoor!

Via de speciale live-uitzending op YouTube konden onze leden meedoen. Wil je die nog eens terugkijken? Dat kan, kijk hier maar. We organiseerden een aparte bingo voor Ajax Kids Club-leden en later op de dag nog eentje voor die van Ajax Life en Jonge Schare. Er werd uiteindelijk heel wat keer bingo geroepen en we zagen Ajacieden aan de haal gaan met toffe Ajaxprijzen.

Het was een fijne middag in aanloop naar oud en nieuw. Natuurlijk was Lucky ook van de partij om prijzen weg te geven door een greep te doen in de grabbelton. Dit alles terwijl presentatoren Martijn en Roy de boel aan elkaar praatten. De chat stond ook open, dus de deelnemers kletsten vrolijk mee. De reacties waren ontzettend positief en daar worden wij ook weer blij van.

Via de hashtag #ajaxkidsbingo zagen we leuke foto’s voorbijkomen. Wij vonden het een groot succes, dus we gaan zeker nog eens op herhaling!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >