Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes knutselen als een baas voor Lucky en Sinterklaas!

We schreven een leuke teken- en knutselwedstrijd uit voor alle leden van de Ajax Kids Club en dat hebben we geweten! Lucky en Sinterklaas zijn overladen met prachtige knutselwerkjes van Ajaciedjes. De Sint is er heel erg blij mee en heeft voor vijf knutselpietjes een extra verrassing!

03 december 2021 - 11:28

Wat hebben jullie je best gedaan zeg. Tjonge! Lucky ging met een hele zak vol tekeningen en knutsels naar Sinterklaas, zoals je kunt zien in het filmpje hierboven. Alle deelnemertjes krijgen sowieso een aardigheidje thuisgestuurd. Voor vijf Ajaciedjes heeft de Goedheiligman helemaal goed nieuws. Luister en kijk maar! En hou vooral je brievenbus goed in de gaten, want er gaan prijzen op de post.

Aanbevolen
Vind de Knutselpiet in jezelf en maak kans op toffe Ajaxprijzen!

We vinden het geweldig dat veel Ajaciedjes meteen aan de slag gingen en hun beste knutsel- en tekenspullen erbij pakten. De spelers van Ajax zijn heel creatief, maar de jongste supportertjes ook hoor. Een echte Ajaxstoomboot bijvoorbeeld. Nou, daar wil Sinterklaas best op varen, hoor! Hieronder zetten we een aantal Ajax Kids Clubleden nog even extra in de schijnwerpers!

Sinterklaas en Lucky wensen alle Ajaciedjes een ontzettend gezellige pakjesavond!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >