Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij derby Jong Ajax - FC Volendam!

Ja, hoiiii, zijn we weer! We zoeken trouwe leden van Ajax Jonge Schare die de club vrijdagavond 19 november willen helpen. Wil jij ballenjongen of -meisje zijn bij de Noord-Hollandse derby tussen Jong Ajax en FC Volendam? Check dan snel de prijsvraag hieronder!

02 november 2021 - 08:28
Volendam 1200
Kom jij ons helpen bij deze Noord-Hollandse derby? © Pro Shots

Duels met onze vrienden uit Volendam zijn altijd leuk. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Het ‘andere Oranje’ komt naar sportpark De Toekomst om te voetballen tegen de talenten van Jong Ajax. Jij kunt de actie van heel dichtbij meemaken. Als ballenjongen of -meisje sta je namelijk langs het veld. Heel tof, zo sta je er met je neus bovenop als Naci Ünüvar of Kian Fitz-Jim een oogstrelende actie maakt.

Wil jij kans maken op een plekje als ballenjongen of -meisje? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Ben jij één van de winnaars? Dan krijg je de taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, als de bal over de lijn is gegaan. Tussendoor geniet je lekker van de wedstrijd. Zie jij talenten die straks goed genoeg zijn voor het elftal van Erik ten Hag?

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig!

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 7 november. We nemen erna contact op met de winnaars.

In welke plaats is Jong Ajaxspeler Max de Waal geboren?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >