Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meiden voor Ajax - AZ!

De Johan Cruijff Arena blijft ook zondag 12 december leeg als Ajax en AZ elkaar om 16.45 uur ontmoeten. Geen supporters, want corona. Toch zoeken we wel ‘gewoon’ handige ballenjongens en -meiden. Zonder deze helden langs de lijn wordt er immers niet afgetrapt! Check snel onze prijsvraag.

26 november 2021 - 11:05
Ballenjongens 1200
Gooi jij de bal naar Tadic of Antony? © De Brouwer

Natuurlijk moet je wel lid zijn van onze Ajax Jonge Schare om kans te maken op een plekje langs de zijlijn. Oh ja, en een beetje balgevoel is ook wel fijn, want jij bezorgt als ballenjongen of -meisje de bal snel weer bij de spelers als deze buiten de lijnen is geraakt.

Wil je meedoen aan deze prijsvraag? Snappen we, want de Noord-Hollandse derby tussen Amsterdam en Alkmaar is altijd tof. Meedoen kan tot en met dinsdag 30 november. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Dan moeten we het toch hebben over minder leuke zaken. Door corona mogen begeleiders, ouders of verzorgers niet mee naar binnen. Dat is ontzettend stom, maar het zijn de regels waar ook wij ons aan moeten houden. Dus zorg – voor je meedoet – dat je mensen hebt die zo lief zijn om je te brengen en op te halen.

Is bovenstaande gelukt? Dan is het tijd voor het juiste antwoord op onze prijsvraag. Succes!

Prijsvraag: welke Ajacied schoot Ajax vorig seizoen langs AZ in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi?

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >