Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan opper-Ajacied Klaassen!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek 'Vragenvuur' en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Dit keer is kind van de club Davy Klaassen aan de beurt. Gaaf!

25 november 2021 - 11:55
Klaassen 1200 (1)
Klaassen is een échte! © AFC Ajax

Oer-Ajacied, opper-Ajacied, échte Ajacied… Je kunt veel stempels op Klaassen plakken, maar dat hij een ‘echte echte’ is, daar zal iedereen het mee eens zijn. De middenvelder keerde afgelopen seizoen terug bij Ajax en heeft daar nog geen seconde spijt van gehad.

Zelfs niet nu Steven Berghuis hem veel vaker dan hem lief is naar de bank verwijst. Klaassen vecht zich wel terug. Knokker. Fier en koen. We hebben hem bovendien bereid gevonden voor een groot interview in ons magazine Ajax Life. En we kijken jullie aan voor het bedenken van de vragen.

Je leest het goed, we leggen Klaassen vragen voor die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. We verwachten natuurlijk wel een stukje originaliteit van de vragenstellers. Dat vinden de spelers ook het leukst. De standaardvragen, die kennen ze onderhand wel.

Bovendien gaat de supporter die de leukste vraag instuurt er met een gesigneerd shirt van Klaassen vandoor. Dat is serieus een toffe prijs! Wie er in de jury zit? Klaassen zelf! Hij bepaalt welke vraag hij het allerleukst vond en wie zich zodoende op een shirt met krabbel mag verheugen.

Wat wil jij weten van Klaassen? Stuur jouw vraag door een mail te sturen naar redactie@svajax.nl. Doe dit vóór woensdag 1 december en vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen.

Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen die mee naar ons gesprek met de middenvelder.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >