Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Honger naar doelpunten ook in ons fotoverslag ver te zoeken…

Kent er iemand nog een goede sportpsycholoog? We vragen dit voor onze club. Ajax gooit in Europa hoge ogen, maar laat het in de eredivisie al voor de derde keer afweten. De supporters in ons fotoverslag waren tegen Go Ahead Eagles (0-0) hongeriger dan de Ajacieden op het veld.

08 november 2021 - 11:32
Fotogae800
Het werd een frustrerend avondje Ajax... © De Brouwer

Als je kampioen wil worden, moet alles kloppen. Je kan dan wel een brede selectie hebben en Europese topclubs van de mat tikken, maar als je in de competitie niet honderd procent geeft, krijg je gewoon de deksel op de neus. Precies dat zagen we tegen Go Ahead wederom gebeuren.

Het is frustrerend, want we weten dat Ajax beter kan. Met een goede mentaliteit mag Kowet-thuis geen probleem zijn. Helaas lijkt het precies daaraan bij Ajax te schorten. Natuurlijk is zondagavond 20.00 uur een absurde aftraptijd, maar wat als de tegenstander PSV of Feyenoord had geheten?

Aanbevolen
Stop met zondagavond 20.00 uur!

We moeten een compliment geven aan de supporters die zondagavond ‘gewoon’ naar de Johan Cruijff Arena afreisden. Er waren veel rode stoeltjes zichtbaar, maar de mensen die er waren, bleven hun club aanmoedigen. De Ajacieden op het veld verdienden misschien geen overwinning, maar die op de tribune wel.

Nou, genoeg gezeurd. Kin omhoog, borst vooruit. We moeten door, maar niet voordat je onze foto’s hebt bekeken, gemaakt door De Brouwer. Mocht je trouwens een proteststem willen uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >