Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Cool! Ga jij mee als mascotte naar RKC - Ajax?

Ajax reist op zondag 21 november naar Waalwijk voor het uitduel met RKC. Een leuk tripje, maar nog toffer is dat we mascottes mogen meenemen! Lijkt het jou gaaf om op het veld te staan? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

01 november 2021 - 12:23
Mascottesrkc800
Wij nemen de uitshirts mee, komt goed! © De Brouwer

Hoe leuk is het om Ajax achterna te reizen en samen met jouw helden op het veld te staan? Heeeel leuk! Daarom is het goed nieuws dat we elf leden van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) blij mogen maken met deze fijne prijs. 

RKC en Ajax trappen op zondag 21 november om 16.45 uur af. Voordat de bal daadwerkelijk gaat rollen, geven de mascottes de opkomst van de spelers een extra speciaal tintje. Wij nemen de uitshirts mee, die jullie in Waalwijk over de schouders trekken. Dat geeft een mooi plaatje voor het publiek, maar is vooral voor jezelf natuurlijk mega tof. 

Om kans te maken op deze prijs, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 7 november meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Weet jij al wie je hier blij mee kunt maken?

Je begeleider is vast ouder dan 12 jaar. Diegene moet dan negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie-/herstelbewijs kunnen tonen in de Corona Check-app. Tot zover de aandachtspuntjes. Dan is het nu tijd voor de prijsvraag. Succes!

Welke RKC-speler met rugnummer zes heeft ook ooit bij Ajax gevoetbald?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >