Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Jong Ajax - Roda JC!

Heb je maandag 22 november om 20.00 uur al iets te doen? Nee? Wij hebben misschien iets leuks voor je in petto. We zoeken namelijk nog ballenjongens en -meiden voor Jong Ajax - Roda JC. Check snel onze prijsvraag en maak kans op een plek langs de lijn.

03 november 2021 - 10:04
Roda Jc 1200
Gooi jij de bal terug naar naar Rasmussen? © Pro Shots

Op moment van tikken, bezet Roda JC de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl de Jong Ajacieden na een moeizame start zijn opgeklommen naar de vijfde plek op de ranglijst.

Beide ploegen ontmoeten elkaar nu dus op sportpark De Toekomst. Jij kunt de actie van heel dichtbij meemaken. Als ballenjongen of -meisje sta je namelijk langs het veld. Een mooie taak, maar je kunt ook gelijk effe scouten voor Erik ten Hag. Zie jij talenten die op termijn goed genoeg zijn voor het elftal?

Wil jij kans maken op een plekje als ballenjongen of -meisje? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Ben jij één van de winnaars? Dan krijg je de taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, als de bal over de lijn is gegaan. Tussendoor geniet je lekker van de wedstrijd.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig!

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 7 november. We nemen erna contact op met de winnaars.

Prijsvraag: wij hebben Lucky, maar hoe heet de mascotte van Roda JC…?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >