Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Telstar

Heb jij maandag 1 november nog een gaatje in je agenda? Top, want die avond speelt Jong Ajax om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen Telstar. Lijkt het jou tof om die wedstrijd mee te maken als ballenjongen of -meisje? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

18 oktober 2021 - 11:54
Ballenjongen Jong 1200
Als ballenjongen of -meisje sta je met je neus bovenop de actie! © Pro Shots

Jong Ajax heeft een aantal doelpuntrijke duels achter de rug en de ploeg van trainer John Heitinga beschikt over veelbelovende spelers. Zo werd Max de Waal onlangs nog uitgeroepen tot het beste talent van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie. Hoe leuk is het om met eigen ogen te aanschouwen welke Ajacieden we binnenkort misschien wel terug gaan zien in het eerste elftal!

Jij kunt de actie zelfs van heel dichtbij meemaken. Als ballenjongen of -meisje sta je namelijk langs het veld. Heel tof, zo sta je er met je neus bovenop als Naci Ünüvar of Kian Fitz-Jim een oogstrelende actie maakt.

Wil jij kans maken op een plekje als ballenjongen of -meisje? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Ben jij één van de winnaars? Dan krijg je de taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, als de bal over de lijn is gegaan. Tussendoor geniet je lekker van de wedstrijd.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig!

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 24 oktober. We nemen erna contact op met de winnaars.

Telstar won eind september met 1-0 van Jong AZ. Welke voormalig trainer van Ajax zat toen eenmalig als hoofdcoach op de bank bij Telstar?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >