Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op kaartje voor Ajaxevent ‘Voor ons dierbaar rood en wit’!

Ajax organiseert woensdagmiddag 27 oktober een speciaal evenement voor seizoenkaarthouders die afzagen van compensatie van seizoenkaarten. Als SV Ajax deden we dat ook met onze jaarkaarten en dus kunnen we ook een aantal kaarten weggeven voor het Ajaxevent ‘Voor ons dierbaar rood en wit’!

05 oktober 2021 - 10:11
Ajax 1200
Gaaf: een uniek evenement met de voltallige Ajaxselectie! © De Brouwer

De eredivisie is alweer acht wedstrijden onderweg en we spelen ein-de-lijk weer in een volle Johan Cruijff Arena. Het vorige seizoen speelden we zonder supporters op de tribune en dat was ronduit vreselijk. Mede dankzij de ruimhartige steun van veel supporters kwam Ajax deze vervelende periode door.

Supporters lieten weten af te zien van compensatie. Deels of volledig. Zij die dat volledig deden, zijn inmiddels uitgenodigd voor een exclusief besloten evenement in de Johan Cruijff Arena op woensdag 27 oktober.

Bij dit evenement is de voltallige Ajaxselectie aanwezig plus de seizoenkaarthouders die hun volledige seizoenkaartprijs van 2020/2021 doneerden aan de club. De club zorgt voor een tof programma, al is de precieze invulling nog even een verrassing!

Als SV Ajax nemen we zelf ook jaarlijks seizoenkaarten af. Deze gebruiken we voor prijsvragen richting onze trouwe leden. Aangezien ook wij afzagen van volledige compensatie, kunnen we een aantal leden (Ajax Life) nu heel blij maken met onze plekjes voor het exclusieve evenement.

Wat moet je doen om kans te maken op een kaartje voor jezelf én een introducé? Simpel, het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je hebt tot en met donderdag 7 oktober de tijd om dat te doen. Daarna kiezen we de winnaars!

Prijsvraag: hoeveel assists gaf Dusan Tadic in eredivisieseizoen 2020/2021?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >