Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - PSV uitverkocht!

Lekker goedkoop naar de kraker Ajax - PSV? Dat wil natuurlijk iedereen. Klopt! Daarom moet je als lid van Ajax Jonge Schare nu razendsnel in actie komen. Via onze Laatste Kaarten Actie scoor je namelijk een setje tickets voor slechts dertig euro. Klaar? Start, go! [UPDATE: UITVERKOCHT]

15 oktober 2021 - 10:59
LKA Fans 1200
Bij de kraker tussen Ajax en PSV rekenen wij op kolkende tribunes! © De Brouwer

DEZE LAATSTE KAARTEN ACTIE IS UITVERKOCHT

Het bezoeken van een wedstrijd in de Johan Cruijff Arena is altijd gaaf, maar wanneer het de topper tegen PSV betreft al helemaal. Dat betekent spanning en sensatie, kolkende tribunes en veel spektakel. Een kaartje kan voor jeugdige supporters echter best prijzig zijn. Precies om die reden is de Laatste Kaarten Actie in het leven geroepen.

Dan kun jij lekker goedkoop naar deze eredivisiekraker! Ajax en PSV staan op zondag 24 oktober om 16.45 uur tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. We hebben dertig kaarten beschikbaar en de bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409.

Aanbevolen
Het Ajaxlogo: willen we oud, nieuw, het nieuwe oud en waarom dan?

Een kaartje tik je voor 15 euro op de kop! Vanwege de populariteit van de tickets hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Want één ding kunnen we je garanderen: deze kaartjes wil iedereen hebben!

Des te meer reden om snel in actie te komen. Daarom nog snel wat punten om rekening mee te houden. De coronamaatregelen zijn nog niet helemaal van tafel. Daarom moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de Corona Check-app.

Verder is het zaak dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app downloadt. Wij zorgen dat de kopers hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen. De QR-code wordt normaliter vier uur voor de aftrap zichtbaar. Hetzelfde riedeltje geldt voor diegene die je meeneemt.

Goed, wacht niet langer en scoor nu jouw kaarten. Dat doe je door het formulier hieronder in te vullen. Succes!

DEZE LAATSTE KAARTEN ACTIE IS UITVERKOCHT

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >