Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Het mag weer! Ga jij als mascotte naar Heracles - Ajax?

Ajax gaat zaterdagavond 30 oktober (18.45 uur) op bezoek bij Heracles Almelo. Een lastige uitwedstrijd, maar er is goed nieuws! We mogen weer Ajaxmascottes meenemen! Wil jij die mascotte zijn in het stadion van Heracles? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag en wie weet nodigen we jou uit!

06 oktober 2021 - 09:18
Mascotte Heraja 1200
Dit was de laatste keer dat we met mascottes naar Almelo konden! © Ajax Kids Club

Eindelijk mogen we weer eens mascottes uitnodigen voor een uitwedstrijd van Ajax. Door corona lag dat een tijd stil, maar we kunnen gelukkig weer zeggen dat we elf leden van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) zoeken die het zien zitten om ons achterna te reizen naar Almelo! Wij nemen de uitshirts mee, die onze winnaartjes over de schouders trekken.

Om kans te maken op deze mooie prijs moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 10 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Weet jij al wie je hier blij mee kunt maken?

Je begeleider is vast ouder dan 12 jaar. Diegene moet dan negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie-/herstelbewijs kunnen tonen in de Corona Check-app. Het zijn zaken die nou eenmaal nog even verplicht zijn.

Prijsvraag: welke voormalig speler van Ajax speelt nu bij Heracles met rugnummer 16?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

  • Het formulier kon tot 10-10-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >