Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Beleef een toffe avond en word mascotte bij Ajax - Go Ahead Eagles!

Psssst, Ajaciedjes. We hebben leuk nieuws. Lucky is namelijk weer op zoek naar enthousiaste Ajax Kids Clubleden die tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op zondag 7 november (20.00 uur) mascotte willen worden. Doe mee aan onze prijsvraag en misschien sta jij straks wel op het veld van de Johan Cruijff Arena!

18 oktober 2021 - 10:59
Mascottes 1200
Sta jij straks voor jouw helden op de grasmat van de Arena? © De Brouwer

Omdat corona nog steeds niet weg is, kunnen onze winnaartjes nog niet aan de hand van een speler het veld betreden. Dat mag de pret echter niet drukken. Hoe gaaf is het om samen met leeftijdsgenootjes en Lucky het Ajaxstadion binnen te lopen! Vlak voor de aftrap, terwijl de tribunes vol zitten, wachten jullie in een rijtje op de spelers van Ajax en Go Ahead Eagles.

We zoeken zeven Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die wel zin hebben in een toffe avond. Vlak voor de aftrap ga je het veld op en sta je voor één van je Ajaxhelden of de grensrechter. Zo kun je Dusan Tadic en Antony van wel heeeel dichtbij bewonderen. Natuurlijk hebben we ook één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar) die bij Lucky staat.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 24 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja! Je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Ajaxdoelman Gorter speelde vorig seizoen bij Go Ahead en hield supervaak de nul. Weet jij hoe vaak?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >