Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ajaciedjes beleven volop plezier bij Ajax Kids Tour Forza Almere!

De Ajax Kids Tour was maandag 18 oktober te gast bij Forza Almere. En jeetje, wat was het leuk! Kijk maar naar alle blije koppies in de video hieronder. Enne… misschien zie je jezelf wel in actie!

21 oktober 2021 - 09:46

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN AMRO. Ook op bezoek bij Forza Almere deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. 

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes, een bonte verzameling van Ajaxshirtjes en een gezonde dosis zin. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De lynx deelde high-fives en knuffels uit, terwijl er ook een potje werd meegevoetbald. 

De deelnemertjes hebben de foto’s van deze toffe dag inmiddels ontvangen, maar we maakten ook een gave video. Kijk maar hierboven. Zie jij jezelf terug?

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

 

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >