Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pak stiften en kleurpotloden en kleur deze toffe Lucky-tekeningen in!

Gelukkig nieuwjaar, Ajaciedjes! Hebben jullie genoten van een welverdiende kerstvakantie? Nu school weer is begonnen, heb je misschien zin om naast schoolopdrachtjes ook iets anders leuks te doen. Lucky heeft daarom iets voor je! Wat dan precies? Nou, twee toffe kleurplaten!

04 januari 2021 - 14:58
Luckykleurplaat800
Pak je tekenspullen er maar snel bij! © Ricardo Makosi

Herinner je je de kerstkleurplaat van een tijdje geleden nog? Vast wel! We hebben goed nieuws, want de tekenaar van de kleurplaat, Ricardo Makosi, heeft nog meer gave Lucky-tekeningen gevonden die hij graag met creatieve Ajaciedjes wilde delen. 

Zo gezegd, zo gedaan! Dit keer hebben we niet één, maar zelfs twee kleurplaten voor je in petto waar je lekker mee aan de slag kan. Op de eerste tekening zien we Lucky op sportpark De Toekomst en op de tweede kleurplaat heeft de mascotte net gescoord in een bomvolle Johan Cruijff Arena.

Dat klinkt goed, toch?! Klik op onderstaande linkjes om de kleurplaten te downloaden en print ze vervolgens uit. Daarna hoef je alleen nog maar je stiften en kleurpotloden erbij te pakken en kun je los!

Als je trouwens meer van Ricardo wil zien, volg hem dan via @tekentrol op Instagram.

Heel veel tekenplezier!

Banner Halfjaarlidmaatschap AKC

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >