Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: wat is jouw verhaal van de magische dag 15 mei 2011?

Ajacieden, opgelet! We hebben toffe plannen, maar we kunnen nog niet verklappen wat precies. We willen wel delen dat het alles te maken heeft met 15 mei 2011, maar het verwezenlijken van onze plannen gaat niet zonder jullie... Waarom niet? Omdat we jullie verhalen nodig hebben!

07 januari 2021 - 15:58
Oproep15meicar
15 mei 2011 is en blijft voor vele Ajacieden hun mooiste belevenis! © Pro Shots

15 mei. Dat is eigenlijk wel genoeg. We hoeven niet eens op te merken dat het gaat om 2011. Ja, nou ja, die van 2019 was ook leuk. Daar niet van. Maar het is straks alweer tien jaar geleden dat we werden verlost van een trauma nadat Ajax op de slotdag van de eredivisie met 3-1 had gewonnen van FC Twente.

15 mei. Het was de dag waarop eindelijk de derde ster op het shirt kwam te schitteren, waarop de toen nog Amsterdam Arena werd omarmd als Ajaxstadion en waarop een einde kwam aan zeven magere jaren. En inderdaad, nog eens drie jaar later konden we kwartetten.

15 mei. En nu is het dus alweer bijna tien jaar geleden, maar jij weet nog als de dag van gisteren hoe je die zondag hebt beleefd? Was jij niet te houden van de spanning? Stond jij in alle vroegte bij het supportershome? Was jij als eerste binnen in de Arena?

15 mei. Stond jij met tranen in de ogen na de 3-1 van Siem de Jong? Durfde jij de laatste tien lange minuten nog te kijken? Was je erbij op het Museumplein? Heb je de schaal over de weg zien stuiteren? Heb je misschien gekeken in de omgeving Enschede? Was je maandag pas thuis? Of dinsdag? En met of zonder nieuwe tattoo?

15 mei. We willen het allemaal weten! Stuur ons jouw verhaal! Het kan ons niet gek genoeg, zolang het allemaal maar waargebeurd is. We willen weten wat jij hebt meegemaakt. Er moeten die dag ook buiten het zicht van de camera's heel toffe dingen gebeurd zijn. Deel jouw verhaal met ons!

15 mei dus. In aanloop naar de editie van 2021 komen we er uitgebreid op terug. Hoe en in welke vorm precies dat wordt nog duidelijk. Maar jullie kennen ons. Als wij goede plannen hebben, komt het verder ook dik voor elkaar. Kunnen we op jullie rekenen?

Stuur jouw verhaal (lang of kort, maakt niet uit) naar 15mei2011@svajax.nl en dan gaan wij het lezen! Oh ja, vermeld ook gerust je lidnummer als je bent aangesloten bij SV Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >