Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem alle keepers van Ajax die minuten maakten sinds seizoen 2000/2001

Het oogde weer vertrouwd hè? Wat? Nou, Maarten Stekelenburg onder de lat bij Ajax! De routinier mocht keepen tegen AZ (0-1), omdat Andre Onana een avondje vrijaf kreeg. Dat alles is voor ons een haakje om een heuse keepersquiz af te trappen. Doe je mee?

22 januari 2021 - 11:54
Stekelenburg 1200
'De Steek' is wat rimpels in het gelaat rijker, maar dit oogt vertrouwt! © Pro Shots

Veel minuten zal Stekelenburg dit seizoen vast niet maken, maar het was leuk om hem in het Afas Stadion onder de lat te zien staan. Hij kent zijn plek. Onana is de baas onder de lat, maar het is fijn om 'De Steek' erbij te hebben.

Want laten we niet vergeten hoe lang Stekelenburg al meegaat. Dat kun je goed zien als je onderstaande quiz gaat spelen. We vragen je namelijk om alle doelmannen in te kloppen die minuten maakten voor Ajax 1, sinds seizoen 2000/2001.

Het mag duidelijk zijn: Stekelenburg maakte er veel. Heel veel. Zijn naam kom je dan ook onwijs vaak tegen in onderstaande lijst. Vul maar eens in, dan zie je het vanzelf.

Het is vervolgens zaak om alle overige vakjes te vullen. Je denkt dat het eenvoudig is, maar dat zal je nog vies tegenvallen. Er zijn doelmannen die bijvoorbeeld maar één officieel potje voor Ajax keepten. In de beker of zo. Weet je die ook nog op te lepelen?

We geven je acht minuten om alle doelbewakers in te vullen. Dat lijkt ons meer dan genoeg. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >