Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Het wordt wel eens tijd voor een... wallpaper van Onana!

Het is tijd om aandacht te schenken aan Andre Onana. Het liefst maken we geen wallpaper van de keeper, want dit betekent dat hij Ajax op de been moet houden. Daar was tegen Fortuna Sittard niet direct sprake van, maar omdat niemand sprankelde ondanks de winst (1-2) is dit het juiste moment!

25 januari 2021 - 12:12
Onanawallpaperfortunacar
Dat paarse pakkie staat Onana goed! © Pro Shots

De gemiddelde Ajacied mag begin 2021 een voorbeeld nemen aan de beleving van Onana. De doelman laat van zich horen, schreeuwt zijn ploeg naar voren en jut de boel op na het incasseren van een tegenslag. Die tegenslag komt meestal in de vorm van een tegendoelpunt.

En als er reden is tot juichen, bemoeit Onana zich er ook steeds vaker mee. De keeper zette een sprint in na de 2-2 tegen PSV, zag Klaas Jan Huntelaar in Enschede op zich afrennen en zette zijn beste beentje voor tijdens de klassieker.

Kortom, wij zijn blij met Onana! En jij vast ook! Daarom is dit het uitgelezen moment om Onana de shine te geven die hij verdient, nu het kan. Het is eventjes doorbijten geblazen – misschien nog wel een tijdje gezien het drukke programma – en het kan niet altijd sprankelen.

Dat geeft niet. Het kan echt niet altijd goed zijn. Maar zo soms moet het wel beter. Vooral in de afronding. Maar er zijn wel degelijk kansen. Dat is dan weer de goede kant van het verhaal. En zolang Ajax kansen blijft krijgen, weet het vast ook te scoren. De kunst is dat vaak genoeg te doen.

Er werd in Sittard ondanks alles genoeg gescoord, met dank aan Fortuna zelf en een uitgestoken voet van Sébastien Haller. En Onana natuurlijk, want hij trapte de bal naar Nico Tagliafico in plaats van over de zijlijn. Fortuna is er nog steeds boos over, maar ja... Soms moet je niet zeuren. Super gedaan, Andre!

Goed, verdient Onana een hoofdrol op de achtergrond van jouw telefoon? Nou, wat ons betreft wel. En dus delen we deze wallpaper graag met je. Stuur je screenshots in! Daar worden wij vrolijk van!

Wallpaperfortunaforaja

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >