Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes! Nieuwe Ajaciedjes vanaf vrijdag op de deurmat!

Het nieuwe voetbalseizoen begint bijna, want Ajax speelt zondag 13 september zijn eerste competitiewedstrijd tegen Sparta. De hoogste tijd dus voor de eerste Ajaciedjes van dit seizoen. Het blad valt vanaf vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar.

02 september 2020 - 09:01
akc-blad-1200
Uitgebreid kennismaken met Antony en kletsen met Martínez! © Ajax Kids Club

Het blad staat weer vol leuke Ajaxweetjes en we zeggen het maar gelijk: maak ruimte aan je slaapkamermuur. In het blad vind je een poster van de hele selectie van Ajax en een supertoffe poster van aanvaller Antony.

De nieuwe voetballer van Ajax staat ook op de voorkant van de nieuwe Ajaciedjes, want we willen natuurlijk alles van hem weten. Zelf droomde hij over het spelen in het shirt van Ajax, vertelt hij. En wat vond hij eigenlijk van de rap van David Neres? Bem-vindo Antony!

Maar er is meer! Wil je bijvoorbeeld weten of Lisandro Martínez wel eens zenuwachtig is voor een wedstrijd van Ajax? En wat hij het allerleukste vindt aan Ajax en Amsterdam? Hij vertelt het allemaal, want de Argentijn kreeg héél veel vragen ingestuurd van Ajax Kids Clubleden. Natuurlijk ook over zijn goede vriend Nico Tagliafico!

Ook spreken we Ajaxsupportertje Ilyas Ploegman (8 jaar), een mooi Ajaciedje! Hakim Ziyech is helaas weg bij Ajax, maar Ilyas kreeg toch het echte Ajaxshirt van de voetballer te pakken. Hij vertelt precies hoe hij dat voor elkaar kreeg.

Natuurlijk praten we ook weer bij met Erik ten Hag. De trainer vertelt hoe erg hij Joël Veltman mist, waar hij op vakantie is geweest en wat hij absoluut niet lekker vindt om te eten of te drinken. En denkt hij dat Ajax kampioen wordt? Die vraag stelden we hem natuurlijk wel.

Het blad valt vanaf vrijdag 4 september op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen, stuur dan een mail met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >