Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Jong PSV!

Jong Ajax speelt maandag 14 september om 21.00 uur op De Toekomst tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Voor deze toffe wedstrijd zoeken we leden van Ajax Jonge Schare die graag ballenjongen of -meisje willen zijn!

03 september 2020 - 13:40
prijsvraag-1200
Gooi jij de bal naar Sontje Hansen of Naci Ünüvar? © Pro Shots

Jong Ajax heeft dit seizoen echt een onwijs leuke selectie. Veel talentvolle spelers uit Ajax O19 maakten dit jaar een stapje omhoog naar het beloftenelftal. We zijn reuze benieuwd naar wat jongens als Naci Ünüvar, Kenneth Taylor, Brian Brobbey en Devyne Rensch laten zien bij Jong Ajax.

Als Ajax Jonge Schare-lid kun je de talenten van wel heel dichtbij volgen, want je maakt namelijk kans op een plekje langs de lijn bij het duel tussen Jong Ajax en Jong PSV! Als ballenjongen of -meisje om precies te zijn. En potjes tussen Ajax en PSV zijn toch altijd best een tikje bijzonder.

Als winnaar zorg jij dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje en schat je in of sommige talenten het in zich hebben om het eerste elftal te halen.

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je maakt ook nog eens twee vrienden blij als je wint. Prima geregeld, toch? Je maatjes op de tribune kijken – met anderhalve meter afstand tot anderen – niet alleen naar de wedstrijd, maar ook naar hoe jij het doet!

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 7 september. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wat is de volledige naam van Brian Brobbey?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! 

DEZE PRIJSVRAAG IS VERLOPEN. DE WINNAARS KRIJGEN BERICHT.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >