Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win de speciale limited Ajax-edition van FIFA 21!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en dus is het zaak je PlayStation en XBOX aan te zetten. Waarom? Nou, je kunt als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare de speciale limited editie van FIFA 21 bij ons winnen. Lees dus snel verder!

01 september 2020 - 11:00
FIFA-12001
Maak jij het digitale Ajax alvast kampioen? © Ajax Images

Na het lanceren van drie Ajax-edities volgt opnieuw een speciale editie voor FIFA 21. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Zowel de Standard Edition als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl.

Gaaf natuurlijk, maar je kunt via ons ook proberen om een versie te winnen. Oh jazeker! We mogen namelijk een exemplaar voor de PlayStation 4 weggeven én eentje voor de XBOX. Wat je daarvoor moet doen? Simpel, het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Doe dat voor dinsdag 8 september. Met de winnaars nemen we contact op.

Waar je sowieso van verzekerd bent is dat jij Ajax zelfstandig kampioen kunt maken. In een volle Johan Cruijff Arena bovendien, want in de digitale belevingswereld is er gelukkig geen corona en juichen de digitale supporters jouw skillmoves die je uit je controller perst van harte toe. En weet je, misschien heb je Europees ook dik succes. Mooie dingen!

De Ajax-editie is beschikbaar voor alle consoles (PlayStation, XBOX, Nintendo Switch en PC). Door Dual Entitlement maakt EA het mogelijk om FIFA 21 over te zetten naar de nieuwe generatie consoles, zodra jij deze aanschaft. Dit kan het hele jaar tot de lancering van FIFA 22. Dit is mogelijk via download voor zowel de discloze- als de traditionele variant.

Prijsvraag: Hoe heet de spelmodus in FIFA 21 waarin je kunt straatvoetballen?

[gravityform id="545" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >