Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: wat wil jij weten van stoere Schuurs?

Voor Perr Schuurs lijkt het er nu toch echt op dat hij een vaste basisspeler in het eerste elftal is geworden. Eindelijk! Het harde werk en vooral het geduld zijn beloond. Tijd voor jullie om de twintigjarige verdediger het hemd van het lijf te vragen!

25 september 2020 - 11:30
Schuurs 1200
Jij mag Schuurs werkelijk elke vraag stellen die je wilt! © Ajax Images

Ja, in de kop hebben we het over ‘stoere Schuurs’. De bleue Limburger raakt steeds meer naar de achtergrond. Die transformatie is al een flink poosje gaande en Winston Bogarde spijkert de laatste plankjes op de juiste plek.

Schuurs roept al sinds zijn komst dat hij harder moet worden. Een proces dat met vallen en opstaan ging, maar nu lijkt hij écht klaar voor het grote werk. Als onbetwiste basisspeler. Er was een flinke portie geduld en zelfvertrouwen voor nodig, maar dan krijg je ook wat.

Daarom willen we Schuurs onderwerpen aan ons vragenvuur, want we hebben de Ajacied precies hiervoor weten te strikken. Maar waarover het gesprek in het magazine Ajax Life gaat? Dat bepalen jullie!

Jullie bedenken namelijk de vragen die wij aan Schuurs stellen, dus kom maar door. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. En stel vragen die anders niet zo snel gesteld worden, want het moet wel een beetje een leuk interview worden. Perrrrrrr kiest zelf de allerleukste vraag uit en de steller ontvangt een Ajaxshirt.

Mail je vraag tussen nu en zondagavond 11 oktober naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je lidnummer mee te sturen! Wij maken een voorselectie en doen vervolgens het vraaggesprek met Schuurs.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je snel aan bij SV Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >