Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fleur je telefoon op met deze wallpaper van Antony!

De aankopen van Ajax zijn voorlopig een schot in de roos. We sloten Mohammed Kudus al in onze harten, maar we moeten een beetje ruimte maken. Voor Antony! De rechtsvoor uit Brazilië hielp zijn nieuwe club aan drie punten, door raak te mikken tegen Vitesse (2-1!) en daar staat een wallpaper tegenover!

27 september 2020 - 15:40
Wallpaperajavitbasiscar
Scroll snel omlaag om de bewerkte wallpaper te downloaden! © Pro Shots

Ajax was tot dusver niet heel actief met het binnen hengelen van versterking op de transfermarkt, maar de handtekeningen die zijn gescoord, maken ook echt een verschil. Antony en Kudus lijken twee heel leuke aankopen, al beginnen nieuwe spelers bij Ajax wel vaker als een speer.

Laten we dus niet te vroeg juichen, hoe moeilijk dat ook is. Eigenlijk mogen we zelfs helemaal niet juichen. Nee, we moeten onze bek houden. Althans, dat zegt Mark Rutte. En dat is soms moeilijk, al helemaal wanneer je enthousiast raakt.

En enthousiast zijn we over Antony. Gelukkig hebben we de grotendeels lege Johan Cruijff Arena inmiddels verlaten en kunnen we het na Vitesse-thuis van de daken schreeuwen: we denken er weer eentje te hebben, met Antony! Want zo noemen we dat in Amsterdam.

Er zit ook nog eens een goede kop op, bij de man van bijna 16 miljoen euro. Zo'n kop waar de rest van de eredivisie hopelijk een flinke hekel aan gaat krijgen. Omdat hij veel te succesvol is uiteraard. Wij kunnen niet wachten en als het zover is, maken we meer en meer wallpapers.

Maar om te beginnen eerst deze van Vitesse-thuis. Het is vaste prik om op deze manier driepunters te vieren. Hopelijk wordt het afbeelden van Antony ook vaste prik. Op naar meer, maar de eerste echt wallpaper mag er gelijk zijn. Zeg nu zelf: lekker plaatje toch?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >