Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe 26 oktober mee aan een nieuwe digitale Ajax Life Pubquiz!

Misschien heb je deze week wel een quizvraag voorbij zien komen, misschien heb je je hersenen wel laten kraken en misschien vind je het wel leuk om nu aan onze digitale pubquiz mee te doen. Nou, dat kan! De vorige is amper afgelopen of de nieuwe staat al gepland: maandag 26 oktober. Doe je mee?!

02 oktober 2020 - 14:30
Digpubquizoktobercar
Zijn jullie de 26ste weer van de partij?! © Pro Shots

We hebben de start van seizoen 2020/2021 al gevierd door een nieuwe pubquiz te organiseren. En aangezien we de komende tijd waarschijnlijk weinig kunnen doen buitenshuis, staan er de komende periode meer digitale pubquizs op het programma. Vinden wij leuk! En jullie hopelijk ook.

We hebben via Zoom ruimte voor 120 deelnemers en dat is ongeveer vier keer zoveel als er nu in een café mogen. Kortom, een digitale pubquiz is zo'n gek alternatief nog niet. En we hebben inmiddels een beetje ervaring opgedaan... een digitale pubquiz is net zo goed hartstikke leuk!

Je moet zelf je drankje inschenken en een zak chips openscheuren, maar daarna is het gewoon als vanouds. Klinkt goed? Ja toch! Je kunt maandag de 26ste vanaf 19.30 uur inbellen, wij regelen dat jouw team een eigen 'kamer' krijgt om te kunnen overleggen en om 20.00 uur gaan we van start.

Je kunt je via het formulier onderaan de tekst opgeven als deelnemer. Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je bestelt, dient gelijk te staan aan het aantal personen waaruit je team bestaat. Een duo is het minimum, een kwartet het maximum.

Als prijs voor het winnende team liggen er fotoboeken van oud-clubfotograaf Louis van de Vuurst klaar. Dat lijkt ons een mooie strijd waard!

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN... DE PUBQUIZ ZIT VOL!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >