Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Corona zet streep door Ajax Kids Tours in herfstvakantie

Oei, slecht nieuws voor sportieve Ajaciedjes… De zes Ajax Kids Tours in de herfstvakantie gaan niet door. Dat heeft natuurlijk alles te maken met corona. Door de aangescherpte maatregelen moeten we daarom op zoek naar nieuwe data.

29 september 2020 - 15:39
AKT 1200
Ontzettend balen, maar we gaan op zoek naar nieuwe data! © De Brouwer

Je leest het goed, we gaan op zoek naar nieuwe data, al weten we nu echt nog niet wanneer we alsnog langskomen bij Forza Almere, ODIN ’59 in Heemskerk, Cluzona in Wouw, DVC ’26 in Didam, O.S.S. ’20 in Oss en CSW in Wilnis.

Heb jij je ingeschreven voor één van de Ajax Kids Tours hierboven? Weet dan dat je voorrang krijgt bij inschrijving als er nog dit seizoen een nieuwe datum wordt gevonden. Deze voorrang vervalt als de maatregelen onverhoopt langer duren en we jouw Ajax Kids Tour moeten doorschuiven naar volgend seizoen.

De betrokken clubs en de deelnemertjes zijn inmiddels geïnformeerd en we blijven in contact. Hou ook vooral ajaxkidstour.nl in de gaten voor informatie of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Voor nu, blijf veilig, houd afstand en hopelijk tot snel!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >