Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
SV Ajax

Blij met Blind, blij met Antony... Hier is weer eens een wallpaper!

We hebben er zo'n tweehonderd dagen op moeten wachten, maar Ajax mocht weer voetballen... En als Ajax wint, maken wij een wallpaper. Wij stonden al een tijdje in de startblokken en zaten in de tussentijd niet stil, want we hebben het ontwerp gemoderniseerd. Gelukkig werd er gewonnen, met 0-1 van Sparta!

13 september 2020 - 20:06
Blindveiligspaajacar
Scroll snel omlaag om de wallpaper te downloaden! © Pro Shots

Als je bijna tweehonderd dagen zit te wachten op de volgende wedstrijd, verwacht je dat de vonken er vanaf spatten. Nou, euhm... Nee dus. Niet bepaald. Ajax begon in een veel te laag tempo en net toen je je afvroeg wie de boel in beweging zou krijgen, kwam de scheidsrechter in actie.

Ajax moest vanwege een rode kaart voor Nico Tagliafico verder met tien man en donkere wolken pakten zich weer eens samen tijdens het openingsduel in de eredivisie, maar gelukkig kwam alles op z'n pootjes terecht. Dankzij Antony! En oké, ook een beetje dankzij Benjamin van Leer.

Als we kijken naar de foto's van Sparta – Ajax is het allemaal weinig verheffend. Maar we hebben toch een plaatje kunnen vinden waar je wel vrolijk van moet worden. Uiteraard speelt Antony als doelpuntenmaker een hoofdrol, maar weet je waar we extra blij mee zijn?

Dat we Antony juichend aantreffen in de armen van Daley Blind! We wisten vorige week rond deze tijd nog niet eens of hij wel mocht voetballen van de artsen, maar Daley was gelukkig 'gewoon' van de partij. Hij voelt zich goed, veilig en het licht staat op groen. Zullen we bij dit goede nieuws stilstaan door massaal de wallpaper te installeren op onze telefoons? Wij zijn voor, hoor!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >