Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: wat wil jij weten van AJS-ambassadeur Gravenberch?!

Ryan Gravenberch staat wellicht voor zijn grote doorbraak in het eerste elftal. Wordt hij het volgende product van De Toekomst dat het gaat maken? Wij hebben in ieder geval vertrouwen en benoemen Gravenberch tot ambassadeur van Ajax Jonge Schare! Tijd om hem het hemd van het lijf te vragen.

27 augustus 2020 - 17:29
vragenvuurgravenberchcar
Het ambassadeurschap heeft Gravenberch alvast binnen! © Pro Shots

Gravenberch treedt met zijn benoeming tot AJS-ambassadeur in de voetsporen van Carel Eiting, die deze rol vorig seizoen vervulde. We zien Gravenberch dit seizoen terug bij diverse evenementen voor de Jonge Schare-doelgroep (geboortejaar 2003-2008), al moeten we even afwachten wat er in coronatijd allemaal mogelijk is.

Laten we daarom beginnen om de achttienjarige te onderwerpen aan een ouderwets vragenvuur! Het eerste magazine wordt volgende week bij je bezorgd, maar we kunnen dus alvast verklappen dat er in editie twee een interview staat met Gravenberch. Maar waarover? Dat bepaal jij!

Jullie bedenken de vragen die wij aan Gravenberch stellen, dus kom maar door. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. En stel vragen die anders niet zo snel gesteld worden, want het moet wel een beetje een leuk interview worden. Ryan kiest zelf de allerleukste vraag uit en de steller ontvangt een Ajaxshirt.

Mail je vraag tussen nu en zondagavond 6 september naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je lidnummer mee te sturen! Wij maken een voorselectie en doen vervolgens het vraaggesprek met Gravenberch.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je snel aan bij SV Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >