Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Train als een echte nummer tien en maak kans op het nieuwe thuisshirt!

Het is weer tijd voor een workout van KicksFit en Ajax Life! Deze keer richt de trainingssessie zich op de nummer tien, namelijk de aanvallende middenvelder. Je creëert in korte tijd niet alleen een heus Godenlichaam, maar maakt ook nog eens kans op het nieuwe thuisshirt!

01 augustus 2020 - 13:11

Hoe zat het ook alweer? Bij KicksFit kweek je spierballen op het voetbalveld. Tijdens de workouts is volop aandacht voor het plezier van het voetbal, terwijl je tegelijkertijd hetzelfde resultaat als in de sportschool boekt. Conditie, lenigheid, kracht en snelheid worden allemaal meegenomen in de workouts.

Speciaal voor de leden van Ajax Life heeft KicksFit liefst elf workouts klaarstaan waaraan jij thuis in de huiskamer, of lekker in de open lucht aan mee kunt doen. Er zijn elf posities te verdelen op het voetbalveld, dus vandaar ook elf workouts. We richten ons deze keer op de positie van Dusan Tadic: de aanvallende middenvelder.

Al onze volgers creëren in korte tijd niet alleen een Godenlichaam, maar kunnen ook nog eens toffe prijzen winnen! Om kans te maken op een Kicks KNVB bal en het nieuwe thuisshirt is het de bedoeling dat je de volgende stappen volgt:

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Check en like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Tag in het bericht drie vrienden die te weinig bewegen.

Als lid van Ajax Life maak je tijdens het sporten ook nog eens extra kans op prijzen. Train daarvoor niet alleen je spieren, maar ook je brein en maak kans op een Kicks KNVB bal, het nieuwe thuisshirt en een Kicks Zomerabonnement! Wat moet je doen?

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Check en like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Geef in de reacties antwoord op de quizvragen.

Meedoen kan tot en met dinsdag 4 augustus. De trainers Pat en Wil maken vervolgens de winnaars bekend in de Instagramstories van KicksFit.

Wil je weten of KicksFit iets voor je is en nóg fitter worden? Doe dan de fittest en sport de eerste maand met 50% korting (kortingscode: tadic).

Veel sportplezier!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >