Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overmars geeft Ajax maar klein kansje op een terugkeer van Suarez

Het is hartstikke leuk dat Luis Suarez in verband wordt gebracht met een terugkeer. En het is geen loos gerucht, want Ajax zit ouderwets op het vinkentouw. Het ziet ernaar uit dat de club daar nog een tijdje blijft zitten. Marc Overmars geeft het project slechts een kleine kans van slagen.

26 augustus 2020 - 10:33
kleinekanssuarezcar
De kans op shirtje ruilen lijkt groter dan een terugkeer. © Pro Shots

Het lijkt wel alsof er een soort bom is ontploft bij FC Barcelona, want als je ziet wat daar allemaal aan de hand is... We weten niet eens waar we de situatie moeten beginnen te omschrijven, maar feit is dat Lionel Messi weg wil en Suarez weg moet. Dat zet een heleboel kwaad bloed.

Ajax staat met open armen klaar om Suarez te ontvangen, maar de grote vraag luidt: valt de Uruguayaan te verleiden tot een terugkaar naar Amsterdam? “Laat ik het zo zeggen: de kans dat Suarez komt, is vrij klein. Dat lijkt me een duidelijk antwoord,” aldus Overmars bij Ziggo Sport.

“We hebben met zoveel spelers contact, allerlei oud-Ajacieden. Dat is logisch en je moet het ook een beetje onderhouden,” vervolgt de voetbaldirecteur, die de transfernieuwtjes amper weet bij te houden. “Ik lees elke twee minuten iets nieuws. Als iemand roept dat Arsène Wenger bondscoach wordt, denk ik: ga eerst even fatsoenlijk je huiswerk doen.”

Overmars maakte tijdens het vraaggesprek een adremme, ontspannen indruk en oogde zelfs zo relaxed dat hij niet eens een bekertje koffie bij de hand had. Ook een vraag over belangstelling voor Donny van de Beek bracht hem niet van zijn stuk. “Of Barcelona interesse heeft in Donny? Geen idee, het is niet op mijn bordje terechtgekomen.”

Desondanks speelt er wel iets rondom Van de Beek, Andre Onana of Nico Tagliafico. “Een paar van onze spelers staan er natuurlijk goed op. Of we al onderhandelen? Nou... Ik moet een eerlijk antwoord geven, dus dan zeg ik dat er in één speler redelijk serieuze interesse is. Daarmee zijn alle vragen wel beantwoord, denk ik. Het zal vanzelf blijken.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >