Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Oefenen tegen Wolfsberger levert twee goals en diverse inzichten op

De meeste oefenwedstrijden in de voorbereiding ben je zo weer vergeten. En dat is dikke prima. Een week later weet je amper nog wat er is gebeurd. Dat kan ook best gebeuren met Wolfsberger AC - Ajax, maar toch leverde dit potje behalve winst (0-2) ook enkele inzichten op.

19 augustus 2020 - 10:04
openerwolfsbergeruitcar
Marin stelt zichzelf nog niet echt kandidaat voor een basisplaats. © Pro Shots

Die inzichten zijn redelijk waardevol. Althans, dat hopen we. De geleerde lessen moeten nog wel in de praktijk worden gebracht en met name de startformatie op het middenveld lijkt nog de nodige wijzigingen te ondergaan. Dat kan toch niet anders?

Het lijkt er niet op dat het duo Álvarez/Marin het elftal tot grote hoogten gaat doen stijgen. Dat is jammer, dat is spijtig. Maar het lijkt er gewoon niet in te zitten. Gelukkig zijn er andere opties. We denken met de entree van Mohammed Kudus zelfs een extra optie te ontwaren.

En dan is er ook Ryan Gravenberch, die in het Alpengroen één van zijn beste optredens in het shirt van Ajax beleefde. De jongeling heeft nog een grote groeicurve voor zich, maar als hij deze lijn doortrekt en ook gelet op de staat van de concurrentie... wie weet wat er mogelijk is!

Het is en blijft verder zeer positief dat kansen creëren nog steeds bij Ajax in het bloed zit, ook zonder de impulsen van Hakim Ziyech, maar aan de afronding kan nog gewerkt worden. Toch Donny?

Hoe dan ook, hier wat plaatjes van Wolfsberger - Ajax. De foto's zijn van Pro Shots!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >