Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Lucky verrast Ajax Kids Clubleden met nieuwe clubcards!

Ajax Kids Clubleden moeten de komende tijd hun deurmat goed in de gaten houden, want de nieuwe clubcards vallen door de brievenbus! Lucky ging op bezoek bij drie Ajaxsupportertjes om ze te verrassen met hun nieuwe pasje. Dat was echt reuze gezellig, kijk maar in de video hieronder!

17 augustus 2020 - 12:09

Lucky ging allereerst op bezoek bij de 11-jarige Tavincio. Hij deed nietsvermoedend de deur open en toen stond de altijd vrolijke mascotte daar opeens. Wat een verrassing! Na de nodige knuffels en high-fives te hebben uitgedeeld, speelden Lucky en Tavincio samen nog even een potje voetbal.

Jazzlyn (5 jaar) was het volgende Ajaxsupportertje dat bezoek kreeg van Lucky. Lang hoefde de pluizige lynx niet te zoeken naar het juiste adres, want Jazzlyn had haar Ajaxvlag al buiten gehangen. Prima ontvangst, hoor! Lucky kon het natuurlijk niet laten om even met de wit-rood-witte vlag te zwaaien.

Ook de 2-jarige Job kreeg een nieuwe clubcard van Lucky. De mascotte kon met zijn warme vacht inmiddels wel wat verkoeling gebruiken en dus haalde Job zijn waterballonnen tevoorschijn. Daarnaast speelden de twee natuurlijk een potje voetbal en werd er vrolijk gesprongen op de trampoline.

Het was al met al een superleuke dag! Benieuwd naar de avonturen van Lucky, Tavincio, Jazzlyn en Job? Check dan de video hierboven!

Heb jij je clubcard nog niet ontvangen? Geen paniek! De pasjes zijn onderweg en kunnen ook de aankomende week nog op de deurmat ploffen. Als je na maandag 24 augustus nog niks hebt ontvangen, trek dan even aan de bel.

Nog geen lid, maar wel zo’n toffe clubcard ontvangen? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >