Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Last minute: Ballenjongens/-meisjes gezocht voor Jong Ajax – Jong FC Utrecht!

Ook Jong Ajax is weer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om te zorgen dat de talenten helemaal klaar zijn voor de start van de competitie, wordt er geoefend tegen de leeftijdsgenoten van Jong FC Utrecht. Voor die wedstrijd zoeken we last minute nog ballenjongens of -meisjes, dus zorg dat je er snel bij bent!

11 augustus 2020 - 10:22
Copyright-ProShots-5898397
Gooi jij straks een bal naar Ünüvar, Taylor of Brobbey? © Pro Shots

Jong Ajax heeft dit seizoen echt een onwijs leuke selectie. Veel talentvolle spelers uit Ajax O19 maakten dit jaar namelijk een stapje omhoog naar het beloftenelftal. We zijn reuze benieuwd naar wat jongens als Naci Ünüvar, Kenneth Taylor, Brian Brobbey en Devyne Rensch laten zien bij Jong Ajax.

Als Ajax Jonge Schare-lid kun je de talenten van wel heel dichtbij volgen, want je maakt namelijk kans op een plekje langs de lijn bij het oefenduel tussen Jong Ajax en Jong FC Utrecht! Als ballenjongen of -meisje om precies te zijn. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 12 augustus om 18.45 uur op Sportpark De Toekomst.

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje en schat je in of sommige talenten het in zich hebben om het eerste elftal te halen.

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt ook nog eens twee vrienden blij maken. Prima geregeld, toch? Je maatjes op de tribune kijken - met anderhalve meter afstand tot anderen - niet alleen naar de wedstrijd, maar ook naar hoe jij het doet!

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: deze prijsvraag is echt super last minute, dus zorg ook dat je er onwijs snel bij bent! Meedoen kan tot dinsdag 11 augustus om 14.00 uur (vandaag dus). Hou na die tijd goed je telefoon in de gaten, want we nemen direct contact op met de winnaars.

 Prijsvraag: welke twee talenten verlengden onlangs hun contract bij Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! 

DEZE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS VERLOPEN!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >