Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Laatste kans: doe mee met onze workout en win het nieuwe thuisshirt!

We zijn alweer aangekomen bij de allerlaatste workout van KicksFit en Ajax Life. De afsluitende trainingssessie richt zich op de linksbuitenpositie. Ga nog één keer vol voor dat Godenlichaam en maak ook nog eens kans op het nieuwe thuisshirt!

08 augustus 2020 - 13:35

Hoe zat het ook alweer? Bij KicksFit kweek je spierballen op het voetbalveld. Tijdens de workouts is volop aandacht voor het plezier van het voetbal, terwijl je tegelijkertijd hetzelfde resultaat als in de sportschool boekt. Conditie, lenigheid, kracht en snelheid worden allemaal meegenomen in de workouts.

Speciaal voor de leden en volgers van Ajax Life heeft KicksFit de afgelopen weken elf workouts in elkaar geschroefd, waaraan jij thuis in de huiskamer of lekker in de open lucht aan mee kon doen. Vandaag de allerlaatste trainingssessie, waarin de linksbuitenpositie centraal staat.

Al onze volgers creëren tijdens de laatste workout niet alleen een Godenlichaam, maar kunnen ook nog eens toffe prijzen winnen! Om kans te maken op een Kicks KNVB bal en het nieuwe thuisshirt is het de bedoeling dat je de volgende stappen volgt:

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Check en like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Tag in het bericht drie vrienden die te weinig bewegen.

Als lid van Ajax Life maak je tijdens het sporten ook nog eens extra kans op prijzen. Train daarvoor niet alleen je spieren, maar ook je brein en maak kans op een Kicks KNVB bal, het nieuwe thuisshirt en een Kicks Zomerabonnement! Wat moet je doen?

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Check en like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Geef in de reacties antwoord op de quizvragen.

Meedoen kan tot en met dinsdag 11 augustus. De trainers Pat en Wil maken vervolgens de winnaars bekend in de Instagramstories van KicksFit.

Wil je weten of KicksFit iets voor je is en nóg fitter worden? Doe dan de fittest en sport de eerste maand met 50% korting (kortingscode: promes).

Veel sportplezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >