Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eindelijk weer! Foto's van Ajacieden die een potje voetballen!

We hebben er vijf lange maanden op moeten wachten... Maar er weer wordt gevoetbald! Echt waar, het is fantastisch! Of, nou ja, eigenlijk is het nog niet fantastisch omdat Ajax uit nood moet spelen in een leeg stadion. Laten we het zien als een eerste stap. Op naar meer! Op naar een fotoverslag.

08 augustus 2020 - 23:15
oefenentegenrkcopenercar
Het voelt goed om weer een beetje serieus over voetbal te praten. © Pro Shots

Ajax was met 6-1 te sterk voor RKC Waalwijk en het zegt nu allemaal nog niets over het lange seizoen dat voor ons ligt. Welnee, zeg. Het is vooral fijn dat we het weer eens kunnen hebben over opstellingen, koppeltjes op het middenveld en het wel of niet afmaken van kansen.

Dat is toch heerlijk? Precies dit hebben we allemaal zo onwijs gemist! Het bezoeken van een stadion zullen we nog een tijdje langer moeten missen, ook als er straks wel weer een plukje supporters is toegestaan, maar laten we hopen dat er opgeschaald kan worden.

Het is een flink woord, opschalen, maar we willen niets liever. Het aantal toeschouwers beperkte zich dit keer tot de zes leden van het grasprikteam en die tellen officieel niet eens, en toch voelde het heerlijk om weer een bal te zien rollen.

Uiteraard hebben wij direct een coronaproof-fotoverslag gemaakt. Hopelijk valt het te beschouwen als een voorproefje. Een voorproefje op weg naar betere tijden. We rollen weer en kom nu maar op met donderdag, als er weer Ajacieden de tribunes mogen bevolken!

De foto's zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >