Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman kan vertrekken naar Frankrijk, Italië of Engeland

Joël Veltman kan Ajax na bijna negentien jaar gaan verlaten. De verdediger geniet interesse vanuit het buitenland. Zo heeft Olympique Marseille concrete belangstelling voor de Ajacied, terwijl ook clubs uit Italië en Engeland Veltman graag willen overnemen.

02 juli 2020 - 17:06
Copyright-ProShots-6359618
Veltman heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax mogelijk al gespeeld. © Pro Shots

Het is geen geheim dat Veltman ooit nog een buitenlands avontuur wil aangaan. De verdediger stond twee seizoen geleden al open voor een transfer, maar een zware knieblessure gooide toen roet in het eten.

Veltman staat dus eigenlijk al een tijdje op het punt om toe te happen als zich een mooie uitdaging aandient. En die uitdaging lijkt nu op het juiste moment te komen. Voetbal International schrijft dat Olympique Marseille al langere tijd is gecharmeerd van de verdediger, die zowel centraal achterin als op de rechtsbackpositie uit de voeten kan.

Of de Franse club ook daadwerkelijk de nieuwe werkgever wordt van de 28-jarige Vetman is echter nog maar de vraag. Olympique Marseille ligt namelijk in de knoop met de financial fair-play regels en het is nog niet helemaal zeker welk budget de club deze zomer te besteden heeft op de transfermarkt.

Maar er zijn ook andere kapers op de kust. Zo heeft een Italiaanse topclub zijn vergaande interesse kenbaar gemaakt bij Ajax en is een vertrek naar de Premier League ook een van de mogelijkheden.

Om welke Engelse clubs het precies gaat, is niet duidelijk. VI spreekt in ieder geval van teams die onderin de competitie vechten voor lijfsbehoud.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >