Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: Neres en Danilo heten Antony welkom met heerlijke zomerhit

Het duurde eventjes, maar recordaankoop Antony is eindelijk gearriveerd in Amsterdam! En dat mag iedereen weten. Landgenoten David Neres en Danilo namen een heerlijke zomerhit op voor de Braziliaan. Met het nummer 'Bem-Vindo Antony' wordt de aanvaller op een fijne manier welkom geheten.

27 juli 2020 - 10:21

Het werd al in februari bekend dat Antony naar Ajax zou komen. De Braziliaan tekende toen een contract dat per 1 juli zou ingaan. Desondanks duurde het nog best wel tijdje voordat de aanvaller ook daadwerkelijk in Amsterdam arriveerde. Door de uitbraak van de coronapandemie en de afhandeling van het nodige papierwerk liep de komst van Antony wat vertraging op.

Maar zondag was het dan eindelijk zover! Antony zette dit weekeinde zijn eerste stappen op Nederlandse bodem. Om de recordaankoop (maximaal 21,75 miljoen euro) een warm welkom te geven bij zijn nieuwe club, doken Neres en Danilo de muziekstudio in. Samen met zangeres Sarita Lorena namen ze een fijne zomerhit op, inclusief een toffe muziekvideo.

Het nummer met de titel 'Bem-Vindo Antony' groeide op sociale media gelijk uit tot een instant klassieker. We wisten van Neres en Danilo al dat ze heel aardig kunnen voetballen, maar de twee Brazilianen blijken ook prima rappers! 

Afijn, kijk maar gewoon naar de clip hierboven! Het nummer is inmiddels ook te beluisteren op Spotify. En oh ja, voor de TikTok-gebruikers onder ons is er zelfs een speciaal dansje bedacht, zoals je hieronder ziet.

@afcajax

Bem-vindo Antony OUT NOW!! We challenge you… Use ##BemVindoAntony when you’re posting the dance! 🕺🏻

♬ origineel geluid - afcajax

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >