Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Nieuwe thuisshirt winnen? Laat zien hoe jij Ajax aanmoedigt!

We kunnen niet wachten tot we Ajax weer kunnen aanmoedigen. Het is al een flink poosje geleden dat we voor het laatst hebben gejuicht, dus een beetje oefenen kan vast geen kwaad! Sterker nog, je maakt zelfs kans op het nieuwe thuisshirt door te laten zien hoe jij Ajax aanmoedigt. Lees dus snel verder!

27 juli 2020 - 15:33
LHF_34571
Misschien is dit shirtje straks wel van jou! © Ajax Kids Club

Pfoe, wat hebben we Ajax gemist hè? Gelukkig gaat de bal snel weer rollen in de Johan Cruijff Arena! De eerste wedstrijden komen steeds dichterbij en hopelijk kun jij snel weer vanaf een stoeltje in het stadion juichen voor onze mooie club. En anders lekker thuis vanaf de bank.

Weet je wat nóg leuker is dan juichen voor Ajax? Juichen voor Ajax in het nieuwe thuisshirt! Als je deze nog niet hebt, moet je nu even goed opletten. We verloten namelijk onder leden van de Ajax Kids Club één shirtje, inclusief een naam naar keuze achterop bedrukt. Wat je daarvoor moet doen? Laat zien hoe jij de spelers straks aanmoedigt als de bal weer gaat rollen. 

Stuur ons een foto, een filmpje of iets anders leuks. Verras ons maar gewoon! Hoe origineler de inzending, des te groter de kans op een thuisshirt! Als je het shirtje wint, dan kun je er lekker in trainen. Of trek ‘m aan als Ajax moet voetballen. Misschien wil je er wel in slapen, mag ook! Zie sowieso eerst maar eens te winnen.

Meedoen kan tot en met zondag 2 augustus. Daarna nemen we contact op met de gelukkige winnaar. Je kunt jouw inzending opsturen naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je lidnummer te vermelden. Hou er trouwens rekening mee dat we de winnende inzending ook van plan zijn om te delen via onze social mediakanalen.

Veel succes!

Ajax Kids Clubleden die niet hebben gewonnen, maar wel graag het nieuwe thuisshirt willen hebben, doen er goed aan om gebruik te maken van onze ledenkorting. Als lid van SV Ajax krijg je namelijk zowel online als in de fysieke fanshops 10 procent korting! Geen lid? Sluit je dan nu aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >