Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hartstikke handig! Speelschema Ajax met enkele klikken in je agenda!

Eindelijk, eindelijk kunnen we het weer hebben over een bal die gaat rollen. Ja, het duurt nog eventjes... Maar de eerste stapjes zijn gezet. We kijken reikhalzend uit naar 13 september, als Ajax op bezoek gaat bij Sparta. Hoog tijd dus om de agenda's weer bij te werken. Dat kan automatisch!

22 juli 2020 - 10:12
schema21agendacar
Ook Martínez is blij dat alle wedstrijden weer in zijn agenda staan! © Pro Shots

Als jij vaste gebruiker bent van het stukje service waarbij alle wedstrijden van Ajax in je digitale agenda worden geladen, willen we je uitdagen om eens naar de maand september te scrollen. Kijk maar eens goed, daar staat Sparta-uit al genoteerd voor de 13e. Aftrap om 14.30 uur.

Hartstikke handig, toch? Dat vinden wij ook! Onze dank is groot omdat Jeremy ook in aanloop naar seizoen 2020/2021 de agenda weer heeft gevuld. Het was dit keer een eitje, want slechts de details van de eerste 21 van de 34 wedstrijden zijn bekend. De rest wordt in december ingepland.

Weet je wat het mooie is als je gebruik maakt van de agenda? Alle nieuwe wedstrijden worden automatisch toegevoegd. En vindt er een wijziging plaats, dan wordt die automatisch doorgevoerd in jouw agenda. Ook de Europese wedstrijden en bekerpotjes komen erin zodra we weten hoe en wat.

Kortom, eenmalig de agenda installeren en vanaf dat moment blijf je uitstekend op de hoogte! Een bedankje aan @KijkMeAan is vervolgens op zijn plaats, want hij is de man die ervoor zorgt dat de agenda constant wordt bijgewerkt en alles klopt!

Hieronder delen we wat linkjes die je kunt gebruiken om de wedstrijden van Ajax te importeren in je digitale agenda. Bij ons staan alle wedstrijden alweer netjes gerangschikt, echt hartstikke fijn! Wie er al langer gebruik van maakt, weet hoe goed alles werkt. En nieuwelingen zijn binnen de kortste keren om.

Soms doet zich een foutmelding voor. Die kun je over het algemeen omzeilen door gebruik te maken van de brower Safari. Als niet alle wedstrijden worden ingeladen, heeft dit waarschijnlijk te maken met een spammelding. Overkomt dit jou? Verwijder de agenda en voeg 'm opnieuw toe!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >