Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: Huntelaars feestje met de supporters gezien vanaf de tribunes in Madrid

Klaas Jan Huntelaar gaat door. De jacht op doelpunten dus ook. De honger is nog altijd niet gestild. De honger naar mooie feestjes ook niet, want behalve scoren houdt Klaas Baas ook wel van een fuifje. Oh jazeker, daar is hij prima voor te porren. Daarom zijn vreugde met de supporters in Madrid nog een keertje in de herhaling. Gezien vanuit het uitvak.

16 juni 2020 - 11:42

Ja, Ajax had gezorgd voor een fenomenale avond in Estadio Santiago Bernabéu door Real Madrid in eigen huis met 1-4 te verslaan. Wat een avond... In het uitvak was sprake van een cocktail van totale euforie en vertwijfeling... Was dit allemaal echt gebeurd? Niet normaal...

Gelukkig was daar Huntelaar. Gewoon om de supporters in het uitvak te helpen geloven dat het geen droom was. Het was echt gebeurd! De ouwe rot kwam effe flink buurten bij de uitsupporters. Hoewel hij tijdens de wedstrijd geen rol van betekenis had gehad, was de blijdschap er bij Huntelaar niet minder om.

Oh nee, zeker niet. Het feest ging los. De chemie tussen Huntelaar en het uitvak was heerlijk. Kijk bovenstaande beelden van Ventos er nog maar eens op na. Genieten op de tribunes. Het spel tussen de supporters en de vrolijke spits is heerlijk. Huntelaar mag dan 37 jaar worden, hij is in zijn doen en laten een jonge hond. Dat is ook wat je terughoort van spelers die dagelijks met hem trainen.

We hopen op meer van deze feestjes. Aan KJH zal het niet liggen. Op of naast het veld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >