Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Raad de schoenmaat van Lucky en win zijn kicksen met handtekening!

Lucky Lynx doet altijd voorzichtig met zijn spulletjes, maar het is inmiddels écht tijd voor een setje nieuwe kicksen. Zijn oude wondersloffen gooit de trouwe Ajaxmascotte niet weg hoor! Nee, die kun jij namelijk winnen. Raad de schoenmaat van Lucky en wie weet heb jij straks wel heel bijzondere voetbalschoenen!

26 juni 2020 - 13:19
Lucky-12002
Lucky krijgt nieuwe schoenen, maar de oude gooien we niet weg natuurlijk! © Ajax Kids Club

Lucky heeft op elke schoen zijn handtekening gezet. Kijk maar naar de foto! Onze pluizige vriend heeft natuurlijk best grote voeten. Wij zijn benieuwd of jij als Ajax Kids Clublid kunt raden welke maat de Ajaxlynx precies heeft.

Als je de juiste schoenmaat invult in het formulier hieronder, dan maak je kans om deze leuke prijs binnen te slepen. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 10 juli, daarna nemen we contact op met de winnaar. 

Als je wint, dan kun je de enorme schoenen een leuke plek op je slaapkamer geven of ze gebruiken als superpantoffels.

Wat je ook kunt doen? Nou ja, erop voetballen misschien? Je teamgenootjes kijken vast raar op als je met deze kicksen het veld op komt lopen. Het zal wel even oefenen zijn, want het is best lastig dribbelen op zulke grote schoenen. 

Hoewel, Lucky kan het ook! Dus met een beetje oefenen moet het jou vast ook lukken!

Mocht het formulier hieronder niet goed werken, stuur dan je antwoord met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Ook meedoen met prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="511" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >