Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Ajax Kids Tour bij jouw cluppie? Meld je vereniging aan!

Door de coronauitbraak lagen onze Ajax Kids Tours even stil, maar we kunnen nu gelukkig weer langzaam vooruit kijken! Maar dan hebben we wel clubs nodig waarbij we op bezoek mogen komen. Dus wil je dat Lucky en de spelletjes naar jouw club komen, lees dan even door!

05 juni 2020 - 07:45

Lekker voetballen met andere Ajaciedjes en plezier maken, dat is de Ajax Kids Tour! Check hier een filmpje, zodat je een goede indruk krijgt!

Ook de komende zomer-, herfst- en meivakantie organiseren we meerdere Ajax Kids Tours en we gaan daarvoor weer een paar keer het land in. Voor de keren dat we op bezoek gaan bij andere clubs hebben we jullie hulp nodig!

Lijkt het je leuk als we met de Ajax Kids Tour op bezoek komen bij jouw club? Meld je dan via onderstaand formulier aan! Zorg wel even dat je club weet van de aanmelding!! Aanmelden kan tot en met woensdag 1 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaars en de clubs.

Mocht het formulier hieronder niet werken, dan kun je hieronder gevraagde gegevens ook mailen naar kidsclub@svajax.nl.

Vorig jaar kregen we meer dan 100 aanmeldingen, dus helaas betekent aanmelden nog niet direct dat de Ajax Kids Tour naar jouw club toekomt.

Tot slot: we houden natuurlijk rekening met alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en passen waar nodig de dagen daarop aan. We gaan sowieso met minder deelnemers dan normaal van start en houden ons aan de gestelde richtlijnen.

Hou op www.ajaxkidstour.nl alle ontwikkelingen in de gaten!

Ben je nog niet lid van de Ajax Kids Club, maar je wil wel graag aan dit soort spelletjesdagen meedoen? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="501" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >