Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax ook komend seizoen met gouden eredivisiebadge op mouw

De nieuwe uitlijn voor seizoen 2020/2021 werd donderdagmorgen gelanceerd en daarbij werd direct duidelijk dat Ajax ook volgend seizoen voetbalt met de gouden eredivisiebadge op de mouw. Supporters kunnen deze dus op hun nieuwe shirt laten drukken en voor kindermaten is zelfs een kleinere variant verkrijgbaar.

10 juni 2020 - 22:33
gouden-badge-1200
Ajax blijft de regerend kampioen en dus is er de goudkleurige badge! © Ajax Life

Seizoen 2019/2020 werd nooit afgemaakt. Ajax werd desondanks uitgeroepen tot nummer één, zonder daarbij tot kampioen gekroond te worden, laat staan dat er een schaal werd uitgereikt.

Niks van dat alles en daar had ook vrijwel iedereen, behalve Dusan Tadic, vrede mee. Toch gaat Ajax als regerend kampioen seizoen 2020/2021 in, dus daar past de gouden badge op het shirt bij. De KNVB heeft hiervoor toestemming gegeven.

Logisch, want Ajax is simpelweg niet onttroond als kampioen en dus is de bond van mening dat het gerechtvaardigd is dat de Amsterdammers met het erepredikaat op de mouw de velden opgaat. 

Nieuw is dat de gouden eredivisiebadge ook in kindermaten is te krijgen! Baby- en kindershirtjes in de kleinste maten krijgen dus niet een enorm plakkaat op de mouw, maar een afgeslankte versie die beter past. Een baby-badge, zogezegd.

Dat geldt ook voor de belettering achterop. Voor kleine shirts zijn nu ook kleine letters beschikbaar en dat is goed nieuws voor de jongste Ajaciedjes.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >