Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes! Nieuwe Ajaciedjes vanaf vrijdag op de deurmat!

Ajax voetbalt voorlopig niet, maar toch hebben we goed nieuws! De nieuwste Ajaciedjes valt vanaf vrijdag 'gewoon' op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Maak maar vast ruimte vrij aan de slaapkamermuur, want we nemen met een mooie poster in stijl afscheid van tovenaar Hakim Ziyech! Natuurlijk staat het blad ook weer vol superleuke Ajaxnieuwtjes.

12 mei 2020 - 15:39
ajaciedjes-4-1200
Wie is er bij jou als eerste bij de brievenbus...? © Ajax Kids Club

Wil je bijvoorbeeld weten wat de favoriete PlayStation-game van Nico Tagliafico is? En waarom Nico altijd zijn shirtje in zijn broek draagt? Of wat zijn favoriete Nederlandse snack is? Hij vertelt het allemaal, want de Argentijn kreeg héél veel vragen ingestuurd van Ajax Kids Clubleden. Natuurlijk ook over Lionel Messi!

Ook spreken we Ajaxsupportertje Loic Tuinenburg (bijna 5 jaar), een mooi Ajaciedje! Hij stuurde ons een zelfgemaakt kookboekje vol lekkere Ajaxhapjes. Eén van de receptjes vind je terug in het nieuwe clubblad: ‘Hakims Magic Balls’!

Ajax Kids Clublid Kayan Vleugel (9 jaar) hield ondertussen een spreekbeurt op school Dat is natuurlijk onwijs spannend, maar Kayan wist er wel raad mee. Gewoon lekker over Ajax kletsen en dan komt alles goed. Hoe goed? Dat lees je in het blad.

We kunnen natuurlijk niet om de coronacrisis heen, dus praten we ook met Erik ten Hag. De trainer vertelt hoe jammer hij het voor zijn spelers vindt dat Ajax geen kampioensschaal heeft kunnen winnen. In het blad lees je ook hoe de spelers zich vermaakten toen ze niet mochten voetballen.

Oh ja, en heb je wel eens van de Johan Cruijff Arena voor mieren gehoord? Nou ja, lees Ajaciedjes maar gewoon, dan snap je wat we bedoelen!

Het blad valt vanaf vrijdag 15 mei op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen, stuur dan een mail met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >