Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win één van de vijf toffe Johan Cruijff Arena-goodiebags!

Mis jij de Johan Cruijff Arena en Ajax net zo erg als Lucky? Dat geloven we echt gelijk. Om de pijn wat te verzachten, mogen we van het stadion leuke goodiebags weggeven aan onze leden. Gaaf!

04 mei 2020 - 11:19
goodiebag-1200
Als lid van de Ajax Kids Club kun je een toffe goodiebag winnen! © Ajax Kids Club

Het stadion van Ajax is stil en verlaten. Het gras groeit, maar er wordt niet op gevoetbald. Superjammer, maar natuurlijk wel begrijpelijk. De mensen die in het stadion werken, vinden het rot voor Ajax Kids Clubleden dat ze hun favoriete stadion moeten missen en daarom mogen we goodiebags verloten.

Wat je kunt winnen? Een mooie Johan Cruijff Arena-bag, met daarin een aantal toffe dingen, speciaal voor jou verzameld: een mini-skillball, een keycord, een sjaaltje en een bidon. We zijn vooral benieuwd of jij een beetje kunt hooghouden met de skillball in het pakketje!

We hebben van de Johan Cruijff Arena vijf setjes gekregen die we mogen verloten onder onze leden van de Ajax Kids Club. Om kans te maken op zo’n goodiebag moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Insturen kan tot en met zondag 10 mei 2020.

Het kan zijn dat je op problemen stuit bij het invullen van het formulier. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen!

Prijsvraag: op welke datum werd de Johan Cruijff Arena (toen nog Amsterdam Arena) geopend?

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="499" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >