Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Videoclip geeft aardig inkijkje in rijk gedecoreerd appartement Ziyech

We kunnen gerust stellen dat de heldenverering van Hakim Ziyech zich tijdens deze dagen op een hoogtepunt bevindt. De spelmaker van Ajax werd voor de derde keer gelauwerd als Ajacied van het Jaar – een unicum! – en ook werden er afscheidsvideo's en interviews gedraaid. Maar er is meer!

18 mei 2020 - 10:11

Er is nu ook een videoclip, opgenomen bij Ziyech thuis. We hebben werkelijk waar geen idee hoe dit in tijden van het coronavirus, sociale onthouding en een anderhalvemetersamenleving is gelukt zonder strafblad op te lopen, maar goed. Er is een clip!

De muziek en bijbehorende tekst komen voor rekening van Emms (Broederliefde) en Jonna Fraser. Ook al zijn dit niet bepaald de grootste Ajacieden, het zijn wel vrienden van Ziyech. Het nummer is getiteld 'Follow Your Dreams' en in 2:42 minuten wordt Ziyech nog groter gemaakt dan hij al is.

Onderaan de streep is het interessante dat we een unieke rondleiding krijgen door het huis van de man die bij Ajax uitgroeide tot een fenomeen. We komen op die manier toch wat unieke dingen op het spoor. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de shirts die ingelijst aan de muur hangen.

We zien een shirtje van Nouri, diverse tricots van Ziyech zelf en ook shirts van zijn vrienden zijn op fraaie wijze aan de muur gespijkerd. Weet je wat we nog meer zien? Als we goed tellen, komen we in het shot op zestien seconden tot maar liefst drie keer de Rinus Michelstrofee.

Dit is de trofee die hoort bij de uitverkiezing Ajacied van het Jaar. De winnaar van deze prijs wordt bepaald door de bezoekers van Ajaxlife.nl, die na iedere wedstrijd kunnen stemmen op de in hun ogen beste speler. Aan het einde van het seizoen tellen wij alle punten bij elkaar op.

En de laatste drie keer was Ziyech de overduidelijke winnaar. Het is leuk om te zien dat de prijzen van Ajaxsupporters voor de nummer 22 zo belangrijk zijn dat ze alle drie een prominente plek in de woonkamer van het appartement in de Zuidas hebben gekregen.

Dat wilden we toch graag even met jullie delen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >