Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: Suarez heeft last van irritante fluittonen, maar 'kaartje genoeg'

Als je Luis Suarez zegt, dan is controverse nooit ver weg. Die controverse was zelfs al onderdeel van het hele circus bij zijn komst naar Ajax. Maar goed, maakt niet uit. Soms kun je controverse ook omarmen. Precies dat is wat er in 2009 gebeurde in deze reclame voor Beter Horen.

18 mei 2020 - 17:40

Suarez deed prachtige dingen op de velden, maar in zijn drang om te winnen ging hij soms ook wel eens te ver. Of, nou ja, soms... De Uruguayaan speelde altijd op het randje. Altijd. Minimaal. Want soms ging hij over dat randje.

Wij als Ajacieden konden dit natuurlijk prima waarderen, al wisten we ergens in ons achterhoofd ook wel dat hij soms te ver ging. Maar, laten we het zo zeggen: als iedereen bij Ajax ook maar een procentje van Suarez in zich had, waren er misschien wel nog meer prijzen gewonnen.

De prijzenkast van Suarez werd in zijn tijd als Ajacied helaas slechts gevuld met een KNVB-bekertje. Dat kan eigenlijk niet! Hij had Ajax naar mooie momenten van glorie kunnen brengen. Maar goed, het liep anders... Gelukkig zijn er herinneringen en die zijn ook veel waard.

Wat we ons ook kunnen herinneren van Suarez, is een sublieme acteerprestatie. Die arme Luis dacht dat je een tv-reclame in amper een uurtje kon opnemen, maar toen bleek dat zoiets minstens de hele middag ging duren, werd hij met de minuut chagrijniger.

Toch mocht het eindresultaat er zijn. Hij blij, wij ook blij! De reclame is en blijft fantastisch om terug te zien. Kijk je nog een keertje mee? Suarez heeft last van irritante fluittonen en gehoord dat Beter Horen een apparaat in zijn assortiment heeft met een anti-fluitregeling.

Of het hoorapparaat iets is voor de spits, moet nog maar blijken... Kaartjes slaat hij sowieso met alle liefde af, die heeft hij al genoeg!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >