Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Nog meer unieks: het nu al vergeten feestje vanwege nummer 34

Als je denkt aan de feestjes vanwege het 34ste kampioenschap, springen er zeker drie momenten uit. Denk maar eens aan het kampioen worden zonder schaal, daarna de kampioenswedstrijd en de huldiging op het Museumplein. Maar ken je ook deze beelden van feestje nummer vier?!

15 mei 2020 - 11:16

Dankzij de laatst veroverde schaal is Ajax minimaal twee jaar lang regerend kampioen. We hadden graag alweer een extra schaal aan het museum toegevoegd, maar helaas. De teller blijft voorlopig op 34 staan. En dus pakken we er maar weer unieke beelden bij, om ons alsnog een beetje goed te voelen.

We vragen ons af of je op de hoogte bent van dit feestje. De andere beelden worden keer op keer van stal gehaald als we terugblikken op de nieuwste schaal, maar deze worden altijd overgeslagen. Waarom? Omdat er geen cameraploegen van de partij waren. Daarom pakken we op 15 mei uit met twee porties unieke beelden.

Gelukkig stond @Ventos in de massa van Ajaxsupporters die de kersverse kampioenen begroette bij de Johan Cruijff Arena. Zodra de bus wordt gespot, knalt het vuurwerken en klinkt het gezang. Eindelijk is Ajax weer kampioen. En dat willen we weten ook!

Maar dan, glinstert daar iets? Zien we het goed? Oh, jazeker! De schaal is definitief terug waar-ie hoort! Ha, zeker weten. En dus wordt er gefeest. Flink gefeest. We wisten heus nog wel hoe de schaal eruit zag, maar het werd tijd om 'm weer in de armen te sluiten. Eindelijk was het moment daar!

Klik hier voor deel twee van de afterparty, inclusief beklimmers van de parkeergarage.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >