Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Gaaf! Digitale 360 graden tour door Johan Cruijff Arena!

Ruim 150.000 mensen bezoeken jaarlijks de Johan Cruijff Arena voor een stadiontour, maar door de coronacrisis blijven de deuren van ons favoriete stadion gesloten. Of toch niet helemaal? Nee, want de Arena bedacht iets gaafs om je toch te kunnen rondleiden!

06 mei 2020 - 09:35

Check de video hierboven maar eens. Je kunt nu een virtuele tour door de Johan Cruijff Arena doen. Linksboven in je scherm zie je een rondje, waarmee je de camera kunt bedienen, terwijl stadiongids Theo je op enthousiaste wijze vertelt wat je allemaal ziet.

Wil je de beelden goed op je mobiel kunnen zien, klik dan hierrrrr. Dan hoef je alleen je telefoon te bewegen om de camera te bedienen. Kijk omlaag, omhoog, naar links en naar rechts.

Theo neemt je mee naar de kleedkamer van Ajax, naar die van de opponenten, de spelerstunnel en de persruimte. Ondertussen geef jij goed je ogen de kost. Het is natuurlijk niet helemaal zoals het echte leven, maar het geeft je zeker een gevoel van hoe het zou zijn als je echt voor het kleedkamerstoeltje van Dusan Tadic staat.

Wat ook leuk is aan bovenstaande video is dat je de opkomst van Ajax - Feyenoord tijdens de klassieker in 360 graden kunt herbeleven. Sterker nog, je waant je aan de zijlijn, ter hoogte van de middenlijn, terwijl de spelers je links en rechts passeren. Pfoe, wat missen we dit eigenlijk hè? Allemachtig...

Op het eindbeeld wenst Theo ons een goede gezondheid toe. De hoeken van het stadion zien we in de verte. Aan het dichtmaken van die hoeken wordt overigens hard gewerkt nu het stadion is gesloten. We hopen snel iets van de voortgang te kunnen laten zien, maar het stadion is leidend in wat er naar buiten mag. 

Even geduld dus nog!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >