Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Chaos United is terug en jij kunt dit toffe kinderboek winnen!

Als Ajaciedje baal je vast dat veel stilligt door het coronavirus. Misschien vind je het daarom fijn om een leuk boek te lezen en als dat zo is, dan hebben we iets leuks voor je! Chaos United – het rommeligste voetbalteam ooit – is namelijk terug! En jij kunt dit nieuwe kinderboek winnen!

20 mei 2020 - 08:26
chaos-united-12001
Dit boek is gewoon echt heel leuk. We hebben al gespiekt! © Ajax Kids Club

We mogen namelijk zes exemplaren van het supergave voetbalboek 'Chaos United breekt door' (uitgever Condor) weggegeven, gemaakt door Gerard van Gemert en Rudi Jonker.

We hebben er zelf al even doorheen gebladerd en het is echt een ontzettend tof voetbalboek voor kinderen. Waar dit tweede deel over gaat? Dat vertellen we je hieronder.

Het is snikheet in Donkersloot, maar dat houdt Milan en zijn vriendjes niet tegen! Deze zomer bereiden ze zich voor op het schoolvoetbaltoernooi. Maar of dat nu zo makkelijk gaat... 

Chaos United stort zich in een loodzwaar trainingskamp en doet ook nog eens mee aan een spannende voetbalquiz. Kan het vriendenteam de hitte aan? En waar komt die mysterieuze alpaca toch vandaan? 

Je komt er snel achter als je dit boek leest. Het is een heerlijk vervolg op het eerste boek, maar ook uitstekend los te lezen. Misschien win jij het boek als lid van de Ajax Kids Club, maar dan moet je wel het juiste antwoord geven op onderstaande vraag.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Donny van de Beek afgelopen seizoen in de eredivisie?

Stuur je antwoord vóór vrijdag 29 mei naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je naam en lidnummer te vermelden! De winnaars krijgen bericht. Wil je ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >