Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Superlief! Ajaciedjes tekenen voor Ajacieden!

Natuurlijk willen we niks liever dan de Ajacieden weer zien voetballen, maar door het coronavirus kan dat écht nog even niet. Ook veel oudere leden van Supportersvereniging Ajax missen ons cluppie. Daarom vrolijkte onze Ajax Kids Clubleden een flink aantal van hen op door fraaie Ajaxtekeningen te maken met een lieve boodschap.

19 mei 2020 - 11:17
Lucky-1200-2

Veel van onze Ajax Kids Clubleden pakten gelijk hun beste kleurpotloden en stiften toen ze onze oproep lazen om oudere leden van Supportersvereniging Ajax op te vrolijken met een tekening en een leuk berichtje. We kregen onwijs veel post en dus is Lucky inmiddels begonnen met het uit- en inpakken van post!

Want wij sturen al die prachtige tekeningen en lieve boodschappen door naar veel van onze oudste leden. Zo maakte de zevenjarige Levi een toffe tekening van mascotte Lucky en schreef op de achterzijde: “Ajax is mijn favoriete club. Ik hoop dat u mijn tekening mooi vindt en dat u snel weer naar het Ajaxstadion mag. Liefs, Levi.”

De negenjarige Julian van Egmond maakte een mooie tekening van Andre Onana en schreef op de achterkant: "Jammer dat u geen wedstrijden kunt kijken en ik ook niet. Ik hoop dat het goed met u gaat en dat u nog gezond bent. Groetjes van Julian."

Lucky bedankt alle Ajaciedjes die een tekeningen hebben gemaakt. Onze trouwe mascotte zorgt dat alle tekeningen een mooie bestemming krijgen en is druk met het vullen van de postzakken! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >